Front_intro

KOUDE HAPJES

Tartaar van Noorse zalm/ avocadocréme/ zure room €4.25/st

Rundscarpaccio/ Parmezaan/ rucola €3.95/st

Vittelo tonato/ tonijnmayo/ appelkapper €3.95/st

Terrine van ganzenlever/ compote van peer/ peperkoek €5/st

Wildpastei v/h huis/ confijt van rode ui/ notencrumble €4.25

Gamba/ rode rijst/ oosterse toets €4.25/st

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warme hapjes

(enkel nog opwarmen in de oven)

Mandje kip/ harissadip (6st) €8.50

Mandje krokante gamba/ harissadip (6st) €12.50

Mini coquilleschelp/ fijne groenten/ saffraansaus €4.25/st

Doosje nacho’s chilli con carne €8.50

Mini pizza ‘margharitta’ (6st) €8.50

Patatas bravas/ lookmayo/ shriracha €8

Trio Italiaanse bruchetta (6st) €8.50

Huisbereide kibbling/ verse tartaar (6st) €8.50

Warme oesters “thermidor” (6st) €24

 
 

 

 
KOUDE VOORGERECHTEN

Tonijn in sesamkorst/ Coeur de boeuf/ sucrine/ soja €19/pp

Terrine van ganzenlever/ compote van peer/ peperkoek €20/pp

Huisbereide wildpaté/ confijt van rode ui/ brioche €18/pp

Tartaar van zalm/ avocado crème/ oosterse salade/ zure room €19/pp

Tartaar van coquille/ gebrande hazelnoot/ bloemkool zoet-zuur €19/pp

Carpaccio van Black Angus rund/ oude parmezaan/ rucola/ tomaat €16/pp

Carpaccio “black-angus”/ oude kaas/ rucola/ truffel €18/pp

Vittelo Tonato/ tonijncreme/ appelkappers/ rode ui/ rucola €16/pp

SOEPEN

Tomatensoep op grootmoeders wijze €6/l

Velouté van witloof €6/l

Kreeftensoep geparfumeerd met armagnac €16.50/l

WARME VOORGERECHTEN

Per 2 personen

Gevulde coquille schelp/ fijne prei/ champagnesaus €18/pp

Scampi Diabolique/ gekonfijte tomaat €19/pp

Scampi in kreeftensaus/ nage groente/ honingtomaat €19/pp

King krab/ huisbereide kruidenboter/ gekonfijte tomaat €22/pp

½ Kreeft op wijze van de chef (truffel/ room/ mosterd/ parmesaan) dagprijs

 

 

 

 

DESSERTS

Onze gekende chocomousse/ callebout 911/ fruitgarnituur €10/pp

Panna cotta “klassiek”/ coulis van rood fruit €10/pp

Tiramisu/ Amaretto Diserano/ Mascarpone €10/pp

Citroentaartje/ munt/ yuzu €10/pp

Dessertbordje “inspiratie van de chef” €12/pp

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Per 2 personen

Osso bucco van de chef/ fettuchini/ gremolata

(AANRADER) €24/pp

Royaal gevuld vispannetje/ witte wijnsaus/ fijne groentjes

€26/pp

Pladijs gevuld met spinazie / chardonnaysaus/ pomme duchesse

€26/pp

Hertenkalffilet/ wildgarnituur/ aardappelgratin/ sausje van oude port

€29,95/pp

Pot-au-feu van reekalf/ wildgarnituur/ aardappelgratin

€26/pp

Hazenrug/ wildgarnituur/ truffelmousseline/ portosaus

€28/pp

Stoofpotje van varkenswang/ st. Bernardus abt 12/ primeurgroenten/ aardappelgratin

€26/pp

Bouillabaisse van noordzeevis/ rouille/ zwitserse emmenthal

€24/pp

Warm pastabuffet

3 keuzes pasta per bestelling

– Pasta van de chef (capeletti carné/ ham/ spinazie/ kaassaus)

– Cannelloni ricotta & spinazie/ tomatensaus/ mozzarella – Mac & cheese ‘deluxe’/ cheddar/ tartufata

– Penne ‘pollo’ (kip/ groene pesto/ roomsaus/ champignon)

– Scampi curry (scampi/ farallé/ julienne groenten/ currysaus)

– Lasagne all forno (onze gekende lasagne)

€28,00/ pp

*Huren van oven en warmhoudbakjes mogelijk op aanvraag

Middel 11

Saladebuffet

Vanaf 4 personen

– Salade Césaer Gebakken kip/ slahartjes/ parmezaan/ kerstomaat/ boontjes/ gekookt ei’tje/ dressing

– Tagliata di manzo Kort gegrilde rundsfilet/ salsa tomaat/ rucola/ parmezan

– Oosterse salade/ duo van sushi/ wakamé/ sojamayo

€28,00/ pp

Middel 13

          

sharing plates

Vanaf 4 personen, 4 keuzes per bestelling

Carpaccio van Black Angus rund/ oude parmezaan/ rucola/ tomaat

– Vittelo Tonato/ tonijncrème/ appelkappers/ rode ui/ rucola

– Capraccio van bio-tomaten/ burrata/ pijnboompit (V)

– Venkelsalade/ gepocheerde kreeftenstaartjes (+ €8 p.p.)

– Salade geitenkaas/rucolasalade/ zachte geitenkaas/ vijg/ siroop van balsamico (V)

– Salade césaer/ gebakken kip/ slahartjes/ parmezaan/ kerstomaat/ boontjes/ gekookt ei’tje/ dressing

– Salade niçoise/ tonijn/ rode ui/ gekookt eitje/ boontjes/ sucrine

– Oosterse salade/ duo van sushi/ oosterse groentensalade/ sojamayo

– Tagliata di manzo/ kort gegrilde rundsfilet/ salsa tomaat/ rucola/ parmezan

– Scampi rode rijstsalade/ oosterse toets

– Ottelenghi’s knolselder salade/ appelsien/ dragon/ granaatappel (V)

– Tartaar van rund/ gepekelde groenten/ truffelmayo

– Kip oriëntaals (kippenreepjes/ zoetzure groentjes/ fijne cashewnoot)

– Watermeloen salade/ feta/ munt/ blauwe bes (V)

– Gestoomde zalm/ wilde rijstsalade/ jonge spinazie/ groene asperges

– Tartaar van rode biet/ zure room/ walnoot/ pijpajuin (V)

€42,00/ pp

*Pastasalade inbegrepen

front-2

Klassiek koud visbuffet

Vanaf 4 personen

Gerookte zalm

Tataki van tonijn

Gepocheerde zalm Tomaat – garnaal (+ €2 p.p.)

Gepocheerde tongfilet

Gekookte gamba

Pasta of aardappelsalade

Cocktail & tartaar

Salade / wortel / tomaat / komkommer (+ 2€ p.p.)

€35,00/ pp

Deluxe koud visbuffet

Vanaf 4 personen

Gerookte zalm

Tataki van tonijn

Gepocheerde zalm Tomaat – garnaal (+ €2 p.p.)

Gepocheerde tongfilet

Gekookte gamba

Pasta of aardappelsalade

Cocktail & tartaar

Salade / wortel / tomaat / komkommer (+ 2€ p.p.)

Oesters

Tartaar van coquilles

Kreeft mogelijk (dagprijs per gevraagde kreeft)

(aanbod kan lichtjes afwijken naar marktaanbod)

€42,00/ pp

Gemengd vis & vleesbuffet

Vanaf 4 personen

Gerookte zalm

Gerookte heilbot

Gepocheerde zalm

Tomaat – garnaal (+ €2 pp) 

Gepocheerde tongfilet

Pata Negra

Salami

Kippenfilet

Vitello Tonato

Gekookte ham

Salade / wortel / tomaat / komkommer

Pasta of aardappelsalade

Cocktail & tartaar

€39,00/ pp

Middel 14
Cold meat plate, charcuterie traditional Spanish tapas on a wooden board. White wooden background. Top view.
Tapasplank
Vanaf 4 personen

Rijkelijk gevulde plank met verschillende soorten tapende,antipasti, fijne Spaanse & Italiaanse charcuterie.

€15/pp

Traiteur op maat

Your food, our passion! Bij ons kan je dit letterlijk nemen. Wij verzorgen graag uw lunch, diner, receptie, vergadering… zoals jullie het wensen. We denken graag mee om van iedere gelegenheid iets speciaal te maken naar ieders budget.

Bestellingen voor het weekend moeten tenlaatste donderdagmiddag door gegeven worden.