GELIEVE 2 DAGEN OP VOORHAND TE BESTELLEN VOOR MINIMUM 2 PERSONEN
KOUDE HAPJES
Terrine van ganzenlever/ uienconfijt/ pistache crumble
€4/st
Rundscarpaccio/ Parmezaan/ rucola
€3.85/st
Tataki van zalm/ edamesalade/ wasabidressing
€3,85/st
Vittelo tonato/ tonijnmayo/ appelkapper
€3.85/st
Canneloni van rundsvlees & ganzenlever/ gepekelde bloemkool
€4/st
Mousse van geitenkaas/ paprikacoulis (veggie)
€3,85/st
(enkel nog opwarmen in de oven)
Mandje kip / Harissa dip (6st)
€7.00
Mandje krokante gamba/ harissadip (8st)
€10.50
Springrol van kalkoen/ pittige tartaar (4st
€7.50
Mini coquilleschelp “thermidor (6st)
€15.00
Mini pizza magheritha (6st)
€7.00
Mandje torpedo nobashi garnaal/ zoetzure dip (8st)
€10.50
Mandje somossa oosters rundvlees/ pittige tartaar (4st)
€8.00
Lolly van kip/ oosterse dressing/ sesamzaad (6st)
€7.50
Huisbereid lookboodje (150gr)
€4.00
Carpaccio “black-angus”/ oude kaas/ rucola/ truffel
€16
Vittelo tonato/ tonijnmayo/ appelkapper/ rode ui
€12.50
Terrine van ganzenlever/ duo confijt/ rood fruit/ brioche
€16
Tagliata van hertenkalf/ balsamico dressing/ granaatappel/ rucola
€16
WARME VOORGERECHTEN
Stoofpotje van coquilles/ fijne groentjes/ Rieslingsausje
€16.50
½ Kreeft “thermidor”/ brunoise groenten (per 2 personen)
€22/pp
King krab/ kruidenboter/ compote van tomaat
€18
DESSERTS
Tiramisu van de chef
€8
Huisbereide chocolademousse
€8
Panna cotta/ coulis van rode vruchten
€8
Cheesecake/ vanille uit Madagascar/ rood fruit
€8
Hoofdgerechten
King krab/ kruidenboter/ compote van tomaat
€18
Stoofpotje van varkenswang/ st. Bernardus abt 12/ primeurgroenten/ aardappel naar keuze
€20
Kalfsmedaillon/ portosaus/ primeurgroenten/ aardappel naar keuze
€26
Tongfilet/ blanke botersaus/ bladspinazie/ polderpuree
€22
Mooie meid/ oesterzwam/ chardonnaysaus/ pasta pesto
€20
Bouillabaisse van noordzeevis/ rouille/ zwitserse emmenthal
€24
Vraag gerust naar de wildsuggestie van de week
Pastabuffet
vanaf 6 personen
3 verschillende soorten pasta’s:
– Lasagne van het huis
– Tortellini “carne”, kaassaus & hesp
– Ravioli gevuld met scampi met fijne groentjes en currysaus
€22,50/ pp
(Brood en kaas inbegrepen)
Menu van het moment
– Carpaccio “black-angus”/ oude kaas/ rucola
– Minestrone soep
– Osso bucco van de chef/ fettuchini/ gremolata
– Tiramisu
€45p.p.
VISBUFFET
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Gerookte forel
Gepocheerde zalm
Tomaat – garnaal
Gepocheerde tongfilet
Gekookte gamba
Pasta of aardappelsalade
Cocktail & tartaar
€32/pp
Waarborg €25 cash te voorzien
GEMENGD BUFFET
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Gepocheerde zalm
Tomaat – garnaal
Gepocheerde tongfilet
Pata Negra
Salami
Kippenfilet
Vitello Tonato
Gekookte ham
Salade / wortel / tomaat / komkommer
Pasta of aardappelsalade
Cocktail & tartaar
€34,00/pp
Waarborg €25 cash te voorzien
Coppa, lomo Iberico, Pata Negra Cebo di Campo, Bresola, Panchetta, Spinata ‘picante’, Rosette de Lyon, chorizo Iberico, olijven, ingelegde uitjes, zongedroogde tomaat, ansjovis pili pilli, artisjokhartjes, tapenade tomaat-olijf/ tapenade zoete paprika, tapenade kaas-tomaat, tapenade oudbrugge-pesto.
€12,75/pp
Waarborg €15 cash te voorzien
KOM LANGS IN ONZE WINKEL Voor een VOOrSTEL OP MAAT
Bestellingen voor zaterdag moeten tenlaatste donderdagmiddag door gegeven worden.
Openingsuren
Maandag: 8u30 – 18u30
Dinsdag: 8u30 – 18u30
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 8u30 – 18u30
Vrijdag: 8u30 – 18u30
Zaterdag: 8u30 – 17u00
Zondag: Gesloten